Våre øl

Vi selger håndverksøl fra vår egen gårdsbutikk til samme pris som i dagligvarehandelen. 

KLOSTER


4,7% · 750 ml flaske

149,-

Dette er et rødbrunt modningsøl inspirert av belgiske klosterøl.
Ekeby var en del av Værne Kloster frem til 1935, og selv om Johannitterne forsvant på 1500-tallet er sporene fortsatt her. Mange århundrer senere er nemlig bekken gjennom Ekeby full av humle. Ølet er tørt og samtidig smaksrikt med karamellaroma, og som modningsøl flest vil smaken utvikle seg over tid.

GAMLE KRÅKE


4% · 500 ml flaske
44,-

Gamle Kråke er en lettdrikkelig, frisk og fruktig øl inspirert av belgisk saison og
amerikanske gårdsøl. Fruktig humle, karakteristisk gjærpreg og en rustikk maltbase danner grunnlaget for dette sommerfriske ølet.

OSLOFJORDENS PERLE

4,5% · 330 ml flaske

44,-


Vår hyllest til Jeløya, kjent som Oslofjordens Perle - i alle fall blant beboerne. Sterkt inspirert av engelske mesterverk, og brygget med stolthet. Rødbrun, engelsk bitter. Maltrik, behagelig og balansert. Litt som sjefsbryggeren selv.

DUNDER!


4,5% · 330 ml flaske

44,-

Dunder kombinerer humlemengdene fra IPA med et bunnsolid maltpreg og fruktig, engelsk gjær til en heftig pale ale! Fruktig og floral aroma dominert av sitrus og furunål slår mot deg. Bitterheten temmes av maltsødme, men uten at ølet blir kjedelig. Tvert imot. Her er det full trøkk. 

GÅRDSPILS

4,5% · 330 ml flaske

44,-

Klassisk, tsjekkisk-inspirert pilsner. Litt mer smak og litt fyldigere enn typisk norsk pils, men like lettdrikkelig. En stor dose tsjekkisk Saaz-humle gjør at ølet får akkurat den bitterheten det skal ha, samtidig som en dæsj rugmalt skaper et spennende bakteppe som harmonerer i ganen.

TIKITUKAN


4,5% · 330 ml flaske 
44,-


Tikitukan er en moderne pale ale med en lett maltbase, behagelig bitterhet og et fruktfat av saftig humle. Intense aromaer av tropisk frukt og sitrus slår imot deg når ølet helles i glass.

GULLHOLMEN

4,7% - 330 ml flaske
44,-

En Golden Ale laget på lys malt og fruktige humler, noe som gjør den til en lettdrikkelig øl som passer perfekt på en varm sommerdag sammen med lette retter.


CAPE TOWN

4.7% - 330 ml flaske
44,-


Cape Town er et øl som passer til dessert
eller som dessert alene, med sjokoladepreg
og et hint av chili som møter deg bakerst
i ganen.

Med sin sødme som møter det sterke
(inneholder kakao, chili og LAKTOSE) er den
en balansert rakker som alle kan like.
ØLGLASS

99,-

Det perfekte ølglass. Passer utmerket til én flaske og bevarer aroma og kullsyre godt. Fin bordpynt og en ypperlig kompanjong til ditt favorittøl. 


6 ØLGLASS

499,-


6 fine glass, men du betaler kun for 5.
GAVEKASSE, SIX-PACK

216,-

Herman fikk egentlig beskjed om ikke å jobbe. Han er unik og passet ikke inn i arbeidslivet. Nå har han eget aksjeselskap. Ekeby er hans største kunde. Denne kassa med plass til seks flasker er laget av gamle paller. Vår bestselger.


GAVEESKE, 4-PACK

44,-


Gavepapp med plass til 4 flasker du selv ønsker.