Våre øl

Vi selger håndverksøl fra vår egen gårdsbutikk til samme pris som i dagligvarehandelen. 

KLOSTER


4,7% · 750 ml flaske

149,-

Dette er et rødbrunt modningsøl inspirert av belgiske klosterøl.
Ekeby var en del av Værne Kloster frem til 1935, og selv om Johannitterne forsvant på 1500-tallet er sporene fortsatt her. Mange århundrer senere er nemlig bekken gjennom Ekeby full av humle. Ølet er tørt og samtidig smaksrikt med karamellaroma, og som modningsøl flest vil smaken utvikle seg over tid.

GAMLE KRÅKE


4% · 500 ml flaske
39,-

Gamle Kråke er en lettdrikkelig, frisk og fruktig øl inspirert av belgisk saison og
amerikanske gårdsøl. Fruktig humle, karakteristisk gjærpreg og en rustikk maltbase danner grunnlaget for dette sommerfriske ølet.

OSLOFJORDENS PERLE

4,5% · 330 ml flaske

39,-


Vår hyllest til Jeløya, kjent som Oslofjordens Perle - i alle fall blant beboerne. Sterkt inspirert av engelske mesterverk, og brygget med stolthet. Rødbrun, engelsk bitter. Maltrik, behagelig og balansert. Litt som sjefsbryggeren selv.

DUNDER!


4,5% · 330 ml flaske

39,-

Dunder kombinerer humlemengdene fra IPA med et bunnsolid maltpreg og fruktig, engelsk gjær til en heftig pale ale! Fruktig og floral aroma dominert av sitrus og furunål slår mot deg. Bitterheten temmes av maltsødme, men uten at ølet blir kjedelig. Tvert imot. Her er det full trøkk. 

GÅRDSPILS

4,5% · 330 ml flaske

39,-

Klassisk, tsjekkisk-inspirert pilsner. Litt mer smak og litt fyldigere enn typisk norsk pils, men like lettdrikkelig. En stor dose tsjekkisk Saaz-humle gjør at ølet får akkurat den bitterheten det skal ha, samtidig som en dæsj rugmalt skaper et spennende bakteppe som harmonerer i ganen.

TIKITUKAN


4,5% · 330 ml flaske 
39,-


Tikitukan er en moderne pale ale med en lett maltbase, behagelig bitterhet og et fruktfat av saftig humle. Intense aromaer av tropisk frukt og sitrus slår imot deg når ølet helles i glass.

GULLHOLMEN

4,7% - 330 ml flaske
39,-

En Golden Ale laget på lys malt og fruktige humler, noe som gjør den til en lettdrikkelig øl som passer perfekt på en varm sommerdag sammen med lette retter.


CAPE TOWN

4.7% - 330 ml flaske
39,-


Cape Town er et øl som passer til dessert
eller som dessert alene, med sjokoladepreg
og et hint av chili som møter deg bakerst
i ganen.

Med sin sødme som møter det sterke
(inneholder kakao, chili og LAKTOSE) er den
en balansert rakker som alle kan like.